Direct bellen

Betonboren en betonzagen in Friesland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw betonboor- en betonzaagwerkzaamheden in Friesland? Dan moet u bij Betonboor Bleeker zijn. Sinds 1989 zijn we één van de meest gespecialiseerde betonboor- en -zaagbedrijven in Nederland.

Specialist in betonboren Friesland

Ons betonboorbedrijf is gespecialiseerd in betonboren met diamant. We kunnen boordiameters van 6 mm tot 1850 mm uit voorraad boren. Ook grotere diameters zijn mogelijk; we gaan dat te werk met de kabelzaagmethode. We helpen bedrijven en particulieren door heel Friesland, met boorwerkzaamheden waaronder doorvoeringen, rioolaansluitingen, ventilatiegaten en renovatiekokers, asfaltboringen, droogboringen, diepteboringen en verankeringen. We komen in heel Friesland met onze betonboorwerkzaamheden, dus ook zeker in Dokkum, Drachten, Franeker, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Sneek en Wolvega.

Betonzagen in Friesland

Naast betonboringen is Betonboor Bleeker ook inzetbaar voor diverse betonzaagwerkzaamheden. We zijn uitgerust met alle soorten zaagmachines die er op de markt te verkrijgen zijn. Betonzagen zowel buiten als binnen worden uitgevoerd, en zijn zowel op wand als de vloer toepasbaar. In heel Friesland helpen we bedrijven en particulieren met zaagwerkzaamheden zoals betonzagen, vers betonzagen, asfaltzagen, steenzagen en sloopzagen. Ook zagen met het kabelzaagsysteem valt onder de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van Betonboor Bleeker in Friesland

  • zeer scherpe tarieven
  • veel vakkennis en praktijkervaring
  • 24/7 bereikbaar bij nood
  • gespecialiseerd in diverse boor- en zaagwerkzaamheden
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over Betonboren FrieslandWat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?

Wat zijn de kosten van betonboren?