Direct bellen

Droogboren

Betonboor Bleeker is gespecialiseerd in het boren met diamant. Met ervaren en vakkundig personeel dat goed opgeleid wordt met betrekking tot veiligheid en mileu, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Met boordiameters van 6 mm tot 1850 mm kunnen we elke tussenliggende diameter uit voorraad boren. Grotere diameters zijn uiteraard ook mogeljk, dan gaan we met de kabelzaagmethode en het passer systeem aan het werk. Diameters tot 10.000 mm zijn dan eenvoudig te realiseren. Ook boren naar grote dieptes is geen enkel probleem, dieptes tot 10 meter kunnen makkelijk gehaald worden.

Droogboren in beton

Bij diverse boringen in beton is het in mindere mate gewenst om water tijdens het boren te gebruiken. Om deze situaties te voorkomen hebben wij een droogboorsysteem waarmee in de meeste gevallen de gaten droog geboord kunnen worden. Tot een diameter van 200mm is dit droogboorsysteem toe te passen. 

Bij renovaties in bestaande gebouwen wordt dit zeer veel toegepast om wateroverlast te voorkomen. Ook bij boringen in bestaande woningen voor bijvoorbeeld belletkachels, haarden of airco's kunnen we drog door het beton boren.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van droogboren bij Betonboor Bleeker

  • beton boren zonder wateroverlast
  • geen vervuiling
  • op de kop in plafond boren zonder vervuiling
Meer informatie aanvragen