Direct bellen

Betonzagen

Betonboor Bleeker is uitgerust met alle soorten zaagmachines die op de markt te krijgen zijn. Wanneer deze niet toereikend zijn, worden ze speciaal gemaakt. Onze werkzaamheden zijn toepasbaar voor alle soorten zaagwerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Onze vakmensen zijn flexibel en staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute nood.

Betonzagen, zagen door wanden en vloeren

Betonzagen kan plaatsvinden in de wand of in de vloer. In de wand, voor sparingen of doorvoeringen waarbij met waandzaagsystemen wanddiktes worden gezaagd van meer dan 50cm. In de vloer, om sparingen te maken voor machines, in hallen of op erfverhardingen voor aanpassingen of uitbreidingen. Ook kunnen we trapgaten in verdiepingsvloeren zagen; eventueel met betimmering en geplaatste trap. Voor hele grote diktes en aparte vormen gebruiken we het kabelzaagsysteem of lintzaagsysteem.

Ervaren vakmensen voor beton zagen

Voor betonzagen is een ervaren specialist nodig; de vakmensen van ons betonzaagbedrijf weten precies wat ze doen, zijn VCA gecertificeerd en hebben ervaring met veel verschillende soorten toepassingen van betonzagen en diverse omstandigheden. Betonzagen wordt veel door ons toegepast, zowel in bedrijfshallen als in woningen. Onze betonzagers zorgen altijd voor een geschikte oplossing voor uw situatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van betonzagen bij Betonboor Bleeker

  • zeer scherpe tarieven
  • hoge productiesnelheden
  • machines zonder uitstoot voor zaagwerkzaamheden onder dak
Meer informatie aanvragen 

FAQ - veelgestelde vragen over betonzagen


Wat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?