Direct bellen

Asfaltboringen

Betonboor Bleeker is gespecialiseerd in het boren met diamant. Met ervaren en vakkundig personeel dat goed opgeleid wordt met betrekking tot veiligheid en mileu, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Met boordiameters van 6 mm tot 1850 mm kunnen we elke tussenliggende diameter uit voorraad boren. Grotere diameters zijn uiteraard ook mogeljk, dan gaan we met de kabelzaagmethode en het passer systeem aan het werk. Diameters tot 10.000 mm zijn dan eenvoudig te realiseren. Ook boren naar grote dieptes is geen enkel probleem, dieptes tot 10 meter kunnen makkelijk gehaald worden.

Asfaltboringen met minimale overlast

Dankzij de hoge productiesnelheid van onze zelfrijdende boorwagen, kunnen wij in korte tijd grote hoeveelheden gaten in asfalt boren. Ook voor asfaltboringen op bedrijventerreinen, plants en werklocaties is onze zelfrijdende boorwagen prima inzetbaar.

Ervaren vakmensen voor asfaltboren

Bij Betonboor Bleeker werken we uitsluitend met ervaren vakmensen. Boren in asfalt is namelijk ontzettend specialistisch werk. Door de hitte die bij het boren vrijkomt kan het asfalt - in tegenstelling tot betonboren - gaan smelten. Het is daarom belangrijk dat het asfaltboren goed gekoeld wordt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van asfaltboringen van Betonboor Bleeker

  • zelfrijdende boorwagen in machinepark
  • hoge productiesnelheid
  • minimale verkeershinder
  • ook geschikt voor bedrijventerrein en werklocaties
Meer informatie aanvragen 

FAQ - veelgestelde vragen over asfalt boren


Wat zijn de toepassingen van asfaltboren?