Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Chemische en cementgebonden verankering

Betonboor Bleeker is dé specialist in Noord-Nederland in het plaatsen van verankeringen. Wij verlijmen de ankers of wapeningsstaven met een chemische of cementgebonden mortel.

Verankeringen testen

Desgewenst testen wij voor u de sterkte van de verankeringen. Daarbij leggen wij de testresultaten vast in een rapport. 

Boringen voor verankering

In aanloop naar het plaatsen van de verankeringen verzorgen wij de nodige boringen: Wij boren de gaten nauwgezet op de juiste plaats. Boren naar grote dieptes is voor ons geen punt.

Verankering cement noord nederland
Cementgebonden verankering

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.