Direct bellen

Vloerverwarming infrezen

Steeds vaker kiezen mensen voor duurzame uitwegen van verwarmen met gas. Er wordt meer gebruik gemaakt van zonne-energie, windenergie of groene stroom. Een veelgemaakte keuze die daarbij past is het infrezen van vloerverwarming; traditionele radiatoren hebben in het algemeen een watertemperatuur van 60 tot 80 graden Celsius nodig om uw woning te verwarmen, terwijl vloerverwarming met een watertemperatuur van 40 graden Celsius een ruimte kan verwarmen. Vloerverwarming geeft daarom een gelijkmatigere warmte dan traditionele verwarmingsmethoden.

Vloerverwarming infrezen door Betonboor Bleeker

Vloerverwarming infrezen is geschikt voor woningen met een betonnen vloer. We frezen banen in de betonvloer om ruimte te maken voor de waterleidingen. Hierdoor hoeft de dekvloer niet opengebroken te worden en hoeft de vloer niet te worden verhoogd. De banen worden in een slakkenhuispatroon gefreesd en vervolgens worden de verwarmingsbuizen in de sleuven geplaatst.

Na het infrezen van de vloerverwarming

Nadat de vloerverwarming is ingefreesd, wordt de vloer afgewerkt met een strakke laag tegellijm. Deze laag vormt een goede basis voor het leggen van laminaat, plavuizen en zelfs pvc; voor een pvc vloer hoeft dan ook geen egaliserende laag meer te worden aangebracht. Vloerverwarming is goed te combineren met veel soorten laminaat, tegels en pvc.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

Waarom laat u uw vloerverwarming infrezen door Betonboor Bleeker?

  • We hoeven de dekvloer niet open te breken
  • De vloer hoeft niet te worden verhoogd
  • Snelle verwarming doordat de leidingen dicht tegen de vloer liggen
  • We frezen uw betonvloer stofarm
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over vloerverwarming


Is mijn woning geschikt voor vloerverwarming infrezen?

Wat kost vloerverwarming infrezen?

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming infrezen?