Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Licht sloopwerk bij boringen en zaagwerkzaamheden

In aanvulling op boringen en zaagwerkzaamheden verzorgen wij ook lichte sloopwerkzaamheden. Hiervoor beschikken wij onder meer over diverse compressoren, sloophamers en een kraan. Ook rijden wij met een eigen vrachtwagen met containersysteem voor het afvoeren van het puin en sloopafval.

Preciesiesloop

Zorgt slopen op de conventionele manier voor teveel overlast qua trilling, stof of lawaai, dan is zagen volgens de precisiesloop methode vaak een goede oplossing. Betonnen vloeren, wanden en balken worden hierbij in stukken gezaag en in delen afgevoerd.

Sloopwerk bij boringen
Lichte sloopwerk bij boringen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.