Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Boringen voor ventilatiegaten en renovatiekokers

Betonboor Bleeker is dé specialist in het leveren en plaatsen van renovatiekokers en ventilatiegaten in Noord-Nederland. Deze kunnen wij voor u plaatsen bij vochtproblemen in uw kruipruimte. Met renovatiekokers kiest u voor effectieve spouwmuurventilatie met ventilatieroosters.

Renovatiekokers voor kruipruimte ventilatie

Renovatiekokers zijn een uitstekende oplossing voor ventilatie van kruipruimtes van bestaande bebouwing. Wij boren met precisie de gaten van de juiste diameter op elke gewenste plaats en brengen vervolgens het rooster aan dat u wenst of dat het beste past bij de uitstraling van uw huis of pand.

Boringen ventilatiegaten
Boringen renovatiekokers

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.