Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Asfaltboringen met minimale verkeersoverlast

Betonboor Bleeker is dé specialist in asfaltboringen voor Noord-Nederland. Met onze zelfrijdende boorwagen werken wij zeer snel en precies. Dankzij het snelle werken is de verkeersoverlast zo kort en minimaal mogelijk, bijvoorbeeld bij het plaatsen van vangrails.

Asfaltboringen met zelfrijdende boorwagen

Dankzij de hoge productiesnelheid van onze zelfrijdende boorwagen,  kunnen wij in korte tijd grote hoeveelheden gaten in asfalt boren. Ook voor asfaltboringen op bedrijventerreinen, plants en werklocaties is onze zelfrijdende boorwagen prima inzetbaar. 

Asfaltboringen
Asfalt boren Noord Nederland

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.