Direct bellen

Over Betonboor Bleeker

Betonboorbedrijf Betonboor Bleeker is sinds 1989 één van de meest gespecialiseerde zaag- en boorbedrijven van Nederland. De kracht van ons betonboorbedrijf is een snelle inzetbaarheid, waardoor we binnen 24 uur op de werkplek zijn.

Wij beschikken over vakkundig personeel dat VCA-gecertificeerd is in combinatie met door ons zelf verbeterde en ontwikkelende machines. Betonboor Bleeker is één van de meest flexibele spelers op de betonboordersmarkt. We staan u, bedrijven en particulieren, graag te woord om samen tot een oplossing te komen voor uw probleem en dit alles natuurlijk tegen concurrerende tarieven. 

Vrijblijvende offerte aanvragen 

Waarom kiest u voor ons betonboorbedrijf?

  • wij staan klaar met hulp in nood
  • 24/7 service
  • flexibel en snel
  • eigen gereedschappen en machines
  • afspraak = afspraak
Meer informatie aanvragen 

FAQ - veelgestelde vragen aan ons betonboorbedrijf


Welke diameters kan jullie betonboorbedrijf boren?

Tot welke dieptes kunnen jullie betonboringen verrichten?

Kunnen jullie ook waterdichte doorvoeringen maken?

Voor wie werkt jullie betonboorbedrijf zoal?

Betonzaag- en betonboorbedrijf Betonboor Bleeker, sinds 1989 in Winschoten

Zaag- en boorbedrijf Betonboor Bleeker werd in 1989 in Winschoten opgericht door Derk Jan Bleeker. Het bedrijf groeide uit tot een gekende naam voor boren en zagen in beton, steen en asfalt. Het familiebedrijf wordt inmiddels gerund door de tweede generatie, Arjan Bleeker.

Betonboor Bleeker opgericht

Derk Jan Bleeker had tien jaar ervaring als uitvoerder in de wereld van betonzagen en diamantboringen toen hij in 1989 zelfstandig werd. Zijn bedrijf Betonboor Bleeker begon met twee man, waarbij zoon Arjan buiten schooltijd ook graag aan de slag was in de zaak van zijn vader. 

Keukentafel 

In vijf jaar tijd ontwikkelde het bedrijf zich prima. De loonlijst groeide van twee tot acht vaste medewerkers en de keukentafel in huize Bleeker werd te klein als bedrijfskantine. Ook bestond er behoefte aan meer werkruimte. Daarom kocht Bleeker een perceel aan de Papierbaan op bedrijventerrein Reiderland in Winschoten.

Bedrijfspand

Op deze locatie bouwde Betonboor Bleeker in 1994 een gloednieuw bedrijfspand met volop ruimte voor de servicewagens van de zaak, opslag van materialen en de ontwikkeling van maatwerk in gereedschappen voor bijzondere projecten. 

Familiebedrijf

Zoon Arjan ging fulltime aan de slag in de zaak van zijn vader. In 2004 nam hij de onderneming officieel over, waarmee Betonboor Bleeker een echt familiebedrijf bleef. En dat al meer dan een kwart eeuw.