Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Stofvrij sloopzagen zonder trillingen

Betonboor Bleeker is dé specialist in stofvrij sloopzagen voor Noord-Nederland. Onze vakmensen zijn flexibel en staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute nood! Wij voeren het sloopzagen, verwijderen van het puin en afboren allemaal in eigen beheer uit. 

Sloopzagen met minimale overlast

Bij sloopwerk is de overlast door rommel en kabaal vaak groot. Wilt u slopen met minimale overlast? Wij kunnen uw wand, vloer of motorfundatie volledig stofvrij sloopzagen zonder trillingen. Motorfundaties kunnen wij bondig over de vloer loszagen zonder dat er daarna nawerk aan de vloer nodig is.

Sloopzagen voor hergebruik

Bijkomend voordeel van sloopzagen is dat u alle gewenste delen intact kunt houden. Zo kunt u onder meer vloeren en erfverhardingen hergebruiken als bijvoorbeeld fundering, werkvloer of pad.

 

Sloopzagen Noord Nederland
Sloopzagen Oost Groningen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.