Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Steen zagen in elke wand- en muurdikte

Betonboor Bleeker is dé specialist in steen zagen voor Noord-Nederland. Onze flexibele vakmensen werken met professionele steenzagen bij zaagwerk in muren van alle diktes, zowel binnen- als buitenmuren. 

Steen zagen met minimale overlast

Wij zagen de muren met minimale overlast door stof en geluid. Steen zagen is een uitstekende oplossing bij onder meer: 

  • een doorbraak maken voor een (half) open keuken in de woning
  • plaatsen van ramen en deuren 

Aanvullende diensten bij zagen in steen

Bij het zagen van een sparing voor een kozijn, leveren en plaatsen wij desgewenst ook de kozijnen, ramen en deuren. Zo hebt u voor uw complete verbouwproject één aanspreekpunt. Maakt u een doorbraak voor een (half) open keuken, dan leveren en plaatsen wij desgewenst ook de lateien. Dit alles voorkomt misverstanden qua maatvoering.

 

Steen zagen Groningen
Steen zagen Noord Nederland

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.