Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Specialist in vers betonzagen

Betonboor Bleeker is dé specialist in vers betonzagen voor Noord-Nederland. Onze vakmensen zijn flexibel en staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute nood!

Dilatatievoegen in vers betonzagen

Dilatatievoegen zagen in vers beton voorkomt wilde scheurvorming. Deze scheuren kunnen ontstaan bij het krimpen van beton tijdens het drogen. Dankzij de dilatatievoegen droogt en krimpt het beton gecontroleerd en ontstaan er geen scheuren op ongewenste plaatsen.

Vers vloeistofdicht betonzagen

Ook het zagen van vers vloeistofdicht beton is mogelijk. Hierbij maken wij een brede zaagsnede. Deze is voorzien van een vellingkant om kitten van de voegen mogelijk te maken.

 

Vers beton zagen Noord Nederland
Vers beton zagen Oost Groningen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.