Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Kabelzagen, voor elke grote uitdaging in zaagwerk

Betonboor Bleeker is dé specialist in kabelzagen (lintzagen) voor Noord-Nederland. Met 4 geavanceerde kabelzaagsystemen kunnen wij elke grote uitdaging in zaagwerk aan! Kabelzagen is de ideale oplossing voor afbraak of demontage van elke betonconstructie.

Kabelzagen, overal en voor elke vorm 

Met kabelzagen kunnen wij (bijna) elke gewenste vorm in beton zagen. Met onze elektrisch aangedreven diamant-kabelzaagsystemen is geen wand of vloer te dik. Zo zaagden wij voor MuzeeAquarium Delfzijl een deuropening in een bunkerwand van drie meter betondikte. Hierbij mocht geen trilling, stof en lawaai veroorzaakt worden in verband met de zeevissen in het aquarium.

Geen overlast van lawaai, stof en trilling

Met onze kabelzaagsystemen zagen wij zonder overlast van lawaai, stof en trilling. Zo kunnen wij probleemloos met kabel zagen in omgevingen waar elke vorm van overlast ongewenst is, bijvoorbeeld in scholen en ziekenhuizen. Ook voor de industrie, waar wij regelmatig pomp- en motorfundaties los zagen zonder trilling, stof en lawaai. Voordeel van dit zaagwerk is bovendien dat de vloer geen nawerk nodig heeft.

 

Kabelzagen Noord Nederland
Kabelzagen Oost Groningen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.