Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Beton zagen voor wanden en vloeren

Betonboor Bleeker is dé specialist in beton zagen voor Noord-Nederland. Onze vakmensen zijn flexibel en staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute nood. 

Beton zagen in wanden

Beton zagen in wanden voeren we uit met ons wandzaagsysteem. Met onze betonzagen maken wij onder meer sparingen en doorvoeringen van meer dan een halve meter dik.

Beton zagen in vloeren

Beton zagen in vloeren kan voor uiteenlopende doeleinden. Denk hierbij aan:

  • sparingen voor machines
  • aanpassing of uitbreiding van hallen
  • aanpassing of uitbreiding van erfverhardingen
  • trapgaten in verdiepingsvloeren, desgewenst met betimmering en plaatsen trap.

Kabelzagen

Wij beschikken over betonzagen voor standaard diktes. Ook grote diktes en aparte vormen zagen wij voor u, daarvoor gebruiken wij ons kabelzaagsysteem.

Vers beton zagen

Wij zijn ook specialist in verse beton zagen.

Beton zagen Winschoten
Beton zagen Noord Nederland

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.