Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Asfalt zagen met de snelste zaagmachines

Betonboor Bleeker is dé specialist in asfalt zagen voor Noord-Nederland. Onze vakmensen zijn flexibel en staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute nood.

Asfalt zagen, snelle zaagmachines

Voor asfalt zagen beschikt Betonboor Bleeker in Winschoten (Groningen) over de snelste zaagmachines van Europa. De zaagmachines voor het zagen van asfalt – zowel binnen- als buitenwerk - halen producties van meer dan tien kilometer per dag.

Asfalt zagen met minimale verkeersoverlast

Dankzij de hoge productiesnelheid van onze asfaltzaagmachines kunnen wij asfalt zagen met minimale verkeersoverlast door hinderlijke wegafzettingen. Onze sturende, zelfrijdende asfaltzaagmachines kunnen vloeiende bochten zagen en cirkels met een radius vanaf 2,7 meter. Hiermee zijn onze asfalt zagen uitstekend inzetbaar voor het zagen van onder meer rotondes. 

Asfaltzagen Groningen
Asfaltzagen Winschoten

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.