Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Waterdichte doorvoeringen, voor leidingwerk zonder lekkage

Moeten uw leidingen en kabels gegarandeerd lekvrij door wanden of vloeren? Betonboor Bleeker is dé specialist in waterdichte doorvoeringen voor Noord-Nederland.

Voorkom lekkages en vochtproblemen 

Doorvoeringen van leidingen en kavels zijn beruchte oorzaken van lekkages en andere vochtproblemen in woningen en bedrijfspanden. Met waterdichte doorvoeringen van Betonboor Bleeker houdt u het water aan de gewenste zijde van de wand of vloer.

Toepassing waterdichte doorvoeringen 

Water- en vloeistofdichte doorvoeringen worden onder meer veelvuldig toegepast bij:

  • zwembaden
  • machinekamers
  • kelders
  • kruipruimtes
  • chemische opvangbakken

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.