Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Vangrails plaatsen met minimale verkeershinder

Wilt u vangrails plaatsen? En wenst u daarbij dat de verkeershinder tot het absolute minimum blijft beperkt? Met onze zelfrijdende boorwagen verzorgen wij bijzonder snel en met uiterste precisie asfalt- en betonboringen voor vangrails. Zo is de omvang en duur van hinderlijke wegafzettingen minimaal! 

Zelfrijdende boorwagen voor asfalt en beton

Met onze zelfrijdende boorwagen werken wij zeer snel en precies. Zo kunnen wij in korte tijd grote hoeveelheden gaten in asfalt boren. Ook voor asfalt- betonboringen op bedrijventerreinen, plants en werklocaties is onze zelfrijdende boorwagen uitstekend inzetbaar.

Boringen vangrails
Boringen voor vangrails

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.