Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Doorvoeringen voor leidingwerk of luchttechniek

Boringen voor doorvoeringen van alle soorten buizen en leidingen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Betonboor Bleeker is dé specialist in boringen voor doorvoeringen in Noord-Nederland. Onze vakmensen zijn flexibel en staan voor u klaar, bij nood 24/7

Boringen voor alle diameters doorvoeringen

Wij verzorgen boringen voor alle diameters doorvoeringen van 6 tot 1850 mm. Standaard zijn onze servicewagens uitgerust met boren tot 350 mm en zo nodig nemen wij grotere boren mee. Ook boringen groter dan 1850 mm zijn mogelijk, tot 10.000 mm. Daarvoor gebruiken wij dan onze kabelzaagsystemen.

Doorvoering Groningen
Doorvoeringen leidingwerk

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.