Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Diepteboringen tot meer dan tien meter

Betonboor Bleeker is dé specialist in diepteboringen voor Noord-Nederland. Wij hebben alle machines en kennis in huis voor boringen tot dieptes van meer dan tien meter voor de meest uiteenlopende civiele betonwerken.

Diepteboringen voor civiele betonwerken

Diepteboringen zetten wij onder meer in bij civiele betonwerken zoals renovatie van de funderingen en funderingsverankeringen van kademuren en landhoofden. Ook voeren wij diepteboringen uit bij rioolaansluitingen, in diameters van 80 tot 400 mm.

Diepteboringen
Diepteboringen Noord Nederland

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.