Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Boringen van gaten voor verankering en wapeningsstaal

Betonboor Bleeker is dé specialist in boringen voor ankergaten in Noord-Nederland. Met hardmetaal of diamant boren wij met gemak grote hoeveelheden en op grote dieptes

Boringen voor verankering

Wij verzorgen boringen voor verankering: het plaatsen van ankers of wapeningsstaal, vaak in grote hoeveelheden, in diverse staalsoorten en corrosiebestendig.

Verankeringen plaatsen en testen

Desgewenst plaatsen wij ook de verankeringen. Wij verlijmen dan de ankers of wapeningsstaven met een chemische of cementgebonden mortel. Ook testen wij zo nodig de sterkte van de verankeringen. Daarbij leggen wij de testresultaten vast in een rapport.

Boringen op grote dieptes

Boren naar grote dieptes is voor ons geen enkel probleem. Wij halen met gemak dieptes tot tien meter

Boringen gaten voor verankering
Boringen van ankergaten

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.