Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag in contact komen met ons? Vul dan hier uw gegevens in en uw vraag en wij nemen spoedig contact met u op. 

Boor- en zaagbedrijf Betonboor Bleeker, sinds 1989 in Winschoten

Boor- en zaagbedrijf Betonboor Bleeker werd in 1989 in Winschoten opgericht door Derk Jan Bleeker. Het bedrijf groeide uit tot een gekende naam voor boren en zagen in beton, steen en asfalt. Het familiebedrijf wordt inmiddels gerund door de tweede generatie, Arjan Bleeker.

Betonboor Bleeker opgericht

Derk Jan Bleeker had tien jaar ervaring als uitvoerder in de wereld van betonzagen en diamantboringen toen hij in 1989 zelfstandig werd. Zijn bedrijf Betonboor Bleeker begon met twee man, waarbij zoon Arjan buiten schooltijd ook graag aan de slag was in de zaak van zijn vader. 

Keukentafel 

In vijf jaar tijd ontwikkelde het bedrijf zich prima. De loonlijst groeide van twee tot acht vaste medewerkers en de keukentafel in huize Bleeker werd te klein als bedrijfskantine. Ook bestond er behoefte aan meer werkruimte. Daarom kocht Bleeker een perceel aan de Papierbaan op bedrijventerrein Reiderland in Winschoten.

Bedrijfspand

Op deze locatie bouwde Betonboor Bleeker in 1994 een gloednieuw bedrijfspand met volop ruimte voor de servicewagens van de zaak, opslag van materialen en de ontwikkeling van maatwerk in gereedschappen voor bijzondere projecten. 

Familiebedrijf

Zoon Arjan ging fulltime aan de slag in de zaak van zijn vader. In 2004 nam hij de onderneming officieel over, waarmee Betonboor Bleeker een echt familiebedrijf bleef. En dat al meer dan een kwart eeuw. 

Betonboor Bleeker Winschoten
Betonboor Winschoten

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker?

24/7 service

Zeven dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar met uitstekende service, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

 

Hulp in nood

Hebt u een acute noodsituatie bij werk met asfalt, beton of steen? En hebt u daarvoor snel hulp nodig van een specialist in boren en zagen? Wij staan voor u klaar. 

Alles in eigen huis

Wij beschikken over alle gereedschappen en machines voor boren en zagen in steen, asfalt en beton in huis. Onze medewerkers zijn prima opgeleide en ervaren vakmensen.

 

Snel schakelen

Onze organisatie is plat, onze instelling is flexibel en ons voltallige team is zeer praktijkgericht ingesteld. Door snel te schakelen zijn wij u altijd optimaal van dienst.