Direct bellen

Betonboren en betonzagen in Zwolle

Wilt u uw betonboorwerkzaamheden in Zwolle door een specialist laten uitvoeren? Dan bent u bij Betonboor Bleeker aan het juiste adres. Betonboor Bleeker is sinds 1989 één van de meest gespecialiseerde betonboorbedrijven in Nederland. We werken uitsluitend met vakmensen die hun vak echt verstaan.

Betonboorder in Zwolle nodig?

Als gespecialiseerd betonboorbedrijf in Zwolle voeren we onze betonboorwerkzaamheden uit met diamant. Boordiameters van 6 mm tot 1850 mm kunnen wij standaard uit voorraad boren, maar ook voor grotere boordiameters hebben wij de kennis en het juiste materieel in huis. Voor diameters groter dan 1850 mm gaan we te werk met de kabelzaagmethode. Regelmatig voeren we diverse betonboorklussen uit in Zwolle. Zo zijn we gespecialiseerd in doorvoeringen, rioolaansluitingen, ventilatiegaten en renovatiekokers, asfaltboringen, droogboringen, diepteboringen en verankeringen.

Betonzagen in Zwolle

Naast betonboringen zijn we ook inzetbaar voor betonzagen in Zwolle. Deze betonzaagwerkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd; betonzagen doen wij zowel in de wand als in de vloer. Betonboor Bleeker is uitgerust met alle soorten betonzaagmachines te er op de markt te verkrijgen zijn. In Zwolle ontzorgen wij particulieren en zakelijke klanten op het gebied van betonzagen, vers betonzagen, asfaltzagen, steenzagen en sloopzagen.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van ons betonboorbedrijf in Zwolle

  • Zeer scherpe tarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring met betonboren en betonzagen
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Gespecialiseerd betonboorbedrijf
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over Betonboren Zwolle


Wat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?

Wat zijn de kosten van betonboren?

Wat is betonboren?

Wat zijn de toepassingen van betonboren?

Welke speciale boorwerkzaamheden kunnen jullie uitvoeren?