Direct bellen

Betonboren en betonzagen in Utrecht

Hebt u een betrouwbare partner nodig op het gebied van betonboren en betonzagen in Utrecht en omstreken? Betonboor Bleeker is de partner die u zoekt. Al sinds 1989 ontzorgen we particulieren, bedrijven en grote organisaties met beton- en zaagwerkzaamheden in heel Nederland.

Betonboren Utrecht

Ons betonboorbedrijf in Utrecht zijn we gespecialiseerd in betonboren met diamant. Standaard zijn we uitgerust met materieel voor het boren van gaten van 6 mm tot 1850 mm. Ook voor het boren van grotere diameters kunt u Betonboor Bleeker inzetten. Dit voeren we uit door middel van de kabelzaagmethode. Als gespecialiseerd betonboorbedrijf kunnen we u ontlasten met verschillende soorten boorwerkzaamheden. Denkt u bijvoorbeeld aan doorvoeringen, rioolaansluitingen, ventilatiegaten en renovatiekokers, asfaltboringen, droogboringen, diepteboringen en verankeringen. We komen in heel Utrecht met onze betonboorwerkzaamheden, dus ook zeker in Amersfoort, Nieuwegein, Utrecht (stad), Veenendaal, Woerden en Zeist.

Betonzagen Utrecht

Betonboor Bleeker houdt zich niet alleen bezig met betonboringen; ook betonzagen in Utrecht valt onder de mogelijkheden. Betonzagen kunnen we zowel buiten als binnen uitvoeren, zowel in de vloer als in de wand. Hiervoor zijn we uitgerust met alle soorten zaagmachines die er op de markt te verkrijgen zijn. En is een machine niet toereikend voor de klus, dan zorgen we dat deze gemaakt wordt. In heel Utrecht helpen we bedrijven en particulieren met diverse zaagwerkzaamheden, waaronder betonzagen, vers betonzagen, asfaltzagen, steenzagen en sloopzagen.

Speciale betonwerkzaamheden Utrecht

Betonboor Bleeker is, naast betonboren en betonzagen, ook gespecialiseerd in een aantal speciale betonwerkzaamheden. Zo plaatsen we regelmatig vangrails, brengen we waterdichte doorvoeringen aan, voeren we lichte sloopwerkzaamheden uit en leggen we vloerverwarming aan. Dit doen we zowel voor bedrijven als particulieren in Utrecht.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van ons betonboorbedrijf in Utrecht

  • Zeer scherpe tarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring met betonboren en betonzagen
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Gespecialiseerd betonboorbedrijf
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over Betonboren Utrecht


Wat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?

Wat zijn de kosten van betonboren?

Wat is betonboren?

Wat zijn de toepassingen van betonboren?

Welke speciale boorwerkzaamheden kunnen jullie uitvoeren?