Direct bellen

Betonboren en betonzagen Rotterdam

Wilt u uw betonboor- en betonzaagwerkzaamheden uitbesteden aan een betrouwbaar betonboorbedrijf in Rotterdam? Dan moet u bij Betonboor Bleeker zijn. Betonboor Bleeker is sinds 1989 gespecialiseerd in betonboren, betonzagen en speciale betonwerkzaamheden.

Betonboren Rotterdam

Betonboor Bleeker is één van de meest gespecialiseerde betonboorbedrijven in Nederland. Regelmatig zijn we aanwezig in Rotterdam voor betonboren. Wij kunnen standaard iedere diameter tussen 6 mm en 1850 mm realiseren. Voor boringen groter dan 1850 mm zetten we de kabelzaagmethode in. Het maakt niet uit of u onze betonboorwerkzaamheden nodig hebt als particulier of als bedrijf; we helpen u graag met diverse werkzaamheden, zoals doorvoeringen, rioolaansluitingen, ventilatiegaten en renovatiekokers, asfaltboringen, droogboringen, diepteboringen en verankeringen.

Betonzagen Rotterdam

Naast betonboren is Betonboor Bleeker gespecialiseerd in betonzagen in Rotterdam. Voor betonzagen zijn we uitgerust met alle verschillende soorten betonzaagmachines die er op de markt te verkrijgen zijn. Betonzaagwerkzaamheden doen we zowel in de wand als in de vloer, zowel binnen als buiten. Regelmatig helpen we particuliere en zakelijke klanten in Rotterdam met betonzaagwerkzaamheden, zoals betonzagen, vers betonzagen, asfaltzagen, steenzagen en sloopzagen.

Speciale betonwerkzaamheden Rotterdam

Betonboor Bleeker doet naast betonzagen en betonboren in Rotterdam ook speciale betonwerkzaamheden. Denk hierbij aan het plaatsen van vangrails, waterdichte doorvoeringen aanbrengen, lichte sloopwerkzaamheden en vloerverwarming frezen

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van Betonboor Bleeker in Rotterdam

  • scherpe tarieven
  • veel vakkennis en praktijkervaring
  • 24/7 bereikbaar bij nood
  • gespecialiseerd in betonboren, betonzagen en meer
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over Betonboren Rotterdam


Wat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?

Wat zijn de kosten van betonboren?

Wat is betonboren?

Wat zijn de toepassingen van betonboren?

Welke speciale boorwerkzaamheden kunnen jullie uitvoeren?