Direct bellen

Betonboren en betonzagen in Amsterdam

Zoekt u een betrouwbare betonboorder in Amsterdam? Betonboor Bleeker helpt u graag met diverse betonboor- en zaagwerkzaamheden. Al sinds 1989 zijn we één van de meest gespecialiseerde betonboorbedrijven van Nederland. 

Betonboren Amsterdam

Als gespecialiseerd betonboorbedrijf in Amsterdam werken we voornamelijk met diamant. Standaard zijn onze werkbussen uitgerust met materieel voor betonboringen van 6 mm tot 1850 mm. Voor grotere boringen maken we gebruik van de kabelzaagmethode. Of u nu een bedrijf of particulier in Amsterdam bent, wel helpen u graag met onze verschillende betonboorwerkzaamheden, waaronder doorvoeringen, rioolaansluitingen, ventilatiegaten en renovatiekokers, asfaltboringen, droogboringen, diepteboringen en verankeringen.

Betonzagen Amsterdam

Betonboor Bleeker is naast diverse betonboorwerkzaamheden ook gespecialiseerd in betonzagen in Amsterdam. Hiervoor zijn we uitgerust met alle soorten zaagmachines die er op de markt te verkrijgen zijn. Betonzagen kunnen we zowel in de wand als in de vloer uitvoeren, en zowel binnen als buiten. In Amsterdam helpen we regelmatig bedrijven en particulieren met diverse zaagwerkzaamheden, waaronder betonzagen, vers betonzagen, asfaltzagen, steenzagen en sloopzagen.

Speciale betonwerkzaamheden Amsterdam

Naast diverse betonboor- en zaagwerkzaamheden is Betonboor Bleeker gespecialiseerd in een aantal speciale betonwerkzaamheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld vangrails plaatsen, brengen we waterdichte doorvoeringen aan, doen we licht sloopwerk en frezen we vloerverwarming in, zowel voor bedrijven als particulieren in Amsterdam.

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van Betonboor Bleeker in Amsterdam

  • zeer scherpe tarieven
  • veel vakkennis en praktijkervaring
  • 24/7 bereikbaar bij nood
  • gespecialiseerd in diverse boor- en zaagwerkzaamheden
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over Betonboren Amsterdam


Wat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?

Wat is betonboren?

Wat zijn de toepassingen van betonboren?

Welke speciale boorwerkzaamheden kunnen jullie uitvoeren?

Wat zijn de kosten van betonboren in Amsterdam?