Direct bellen

Betonboren Almere

Bent u op zoek naar een goede partij voor betonboorwerkzaamheden in Almere? Dan moet u bij Betonboor Bleeker zijn! Sinds 1989 is Betonboor Bleeker uw betrouwbare partner op het gebied van betonboren, betonzagen en andere betonboorwerkzaamheden.

Betonboren Almere

Betonboren in Almere is een veelgevraagde service voor zowel particulieren als bedrijven. Het is een effectief middel om gaten en openingen te maken in betonnen vloeren, muren en plafonds. Door het gebruik van speciale gereedschappen en technieken kunnen betonboorspecialisten snel en nauwkeurig werken, zonder dat er schade ontstaat aan de omgeving. Er zijn diverse redenen waarom u in Almere betonboren nodig hebt. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken van doorvoeringen, rioolaansluitingen, ventilatiegaten en renovatiekokers, asfaltboringen, droogboringen, diepteboringen en verankeringen. Standaard zijn onze bussen uitgerust met doordiameters van 6 mm tot 1850 mm. Is de benodigde betonboring groter dan 1850 mm, dan zetten we onze kabelzaagmethode in. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van betonboren in Almere? Vraag dan direct een offerte aan.

Betonzagen Almere

Wilt u een leiding of afvoer plaatsen? Of hebt u een opening in uw vloer of muur nodig, bijvoorbeeld omdat u een raam of deur wilt installeren? Dan hebt u in Almere betonzagen nodig. Betonboor Bleeker zaagt op een efficiënte en veilige manier gaten in zowel de vloer als in de wand. Naast betonzagen kunnen we ook zagen in vers beton en zijn we gespecialiseerd in asfaltzagen, steenzagen en sloopzagen. Betonboor Bleeker is standaard uitgerust met alle verschillende soorten betonzaagmachines die er op de markt te verkrijgen zijn. En zijn deze machines niet toereikend, dan zorgen we ervoor dat deze speciaal worden gemaakt.

Waarom kiest u voor Betonboor Bleeker bij betonboren Almere?

Bij Betonboor Bleeker werken we uitsluitend met vakmensen. Ze weten precies wat ze doen, zijn VCA gecertificeerd en hebben ervaring met verschillende toepassingen van betonboren en betonzagen. Al onze werkzaamheden passen wij regelmatig toe in heel Nederland, dus ook zeker in Almere. 

Vrijblijvende offerte aanvragen 

De voordelen van Betonboor Bleeker in Almere

  • Zeer scherpe tarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring met betonboren en betonzagen in Almere
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Gespecialiseerd betonboorbedrijf
Meer informatie aanvragen 

Veelgestelde vragen over betonboren Almere


Wat is betonzagen?

Wat zijn de toepassingen van betonzagen?

Doen jullie naast betonzagen nog meer zaagwerk?

Wat zijn de kosten van betonzagen?

Wat zijn toepassingen van vloerzagen?

Wat zijn de kosten van betonboren?

Wat is betonboren?

Wat zijn de toepassingen van betonboren?

Welke speciale boorwerkzaamheden kunnen jullie uitvoeren?